Stolnoteniska liga Labinštine

2 min read

Mole se voditelji momčadi koje imaju neodigrane susrete Stolnoteniske lige Labinštine da mi do srijede, 11. 03. 2009. dostave pismeno očitovanje zašto nisu odigrali susrete kako bih kao voditelj mogao donijeti odluku.
Podsjećam voditelje na Pravilnik stolnoteniske lige Labinštine u kojem stoji:

Članak 10.
Utakmica se može odgoditi samo u slučaju obostranog sporazuma i to u pravilu najkasnije do utorka u idućem tjednu. Ukoliko jedna od momčadi ne želi odgoditi utakmicu ona se mora odigrati u tom tjednu.
O odgodi utakmice na sljedeći tjedan domaćin je dužan obavijestiti voditelja lige najkasnije do petka u tjednu u kojem se utakmica trebala igrati. Ukoliko domaćin ne obavijesti o odgodi utakmice voditelja lige, njegova će momčad biti kažnjena oduzimanjem dva boda.

Članak 11.
Utakmice lige igraju se redovito svaki tjedan po jedno kolo.
Momčadi su dužne utakmice odigravati redovito kao što je predviđeno ovim Pravilnikom, odnosno prema rasporedu igranja objavljenom u Biltenu lige (web stranice).

Članak 12.
U slučaju da utakmica nije na vrijeme odigrana, a voditelj lige to nije odobrio, on će nakon što sasluša obje momčadi donijeti odluku u prvom stupnju.
Voditelj lige može registrirati utakmicu 10:0 u korist momčadi koja po njegovom mišljenju nije kriva ili je manje kriva za nepravovremeno odigravanje utakmice, ili može odrediti novi termin za njeno odigravanje.
O svojoj odluci voditelj lige je dužan telefonom obavijestiti obje momčadi u roku od pet dana.

Neodigrani susreti:

9. kolo: Pićan – Nine Kapelica

10. kolo: Nine Kapelica – Brown Jie

11. kolo: Pićan – Turan

Momčad koja ne dostavi svoje očitovanje gubi automatski susret 10 : 0.

Voditelj Lige: Dobrić Igor

3 thoughts on “Stolnoteniska liga Labinštine

  1. STK PIĆAN

    STK Pićan ima dva odgođena susreta. Prvi odgođeni susret je sa stk Kapelica na njihov zahtjev zbog nedostatka dijela ekipe. Taj susret planira se odigrati u četvrtak 12.03.2009 u 19,00 sati.Drugi susret ja sa ekipom stk Brovinje na zahtjev stk Pićan zbog bolesti tri igrača.
    Sa štovanjem
    Alen Aničić

  2. Odgoda na inzistiranje Nine Kapelica.Naknadno dogovoreni termin odbijen zbog mog službenog puta u Zagreb.Moramo malo na tome svi poraditi jer smo pretjerali s tim odgodama.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.