Sportske igre mladih – međužupanijske kvalifikacije

1 min read

imageNa međužupanijskim kvalifikacijama za 12. sportske igre mladih u Matuljima uspješno su sudjelovale i stolnotenisačice Brovinja.

Kategorija – cure 97. i mlađe
Elvisa Hodžić pobijedila je predstavnicu Primorsko – goranske županije Teu Dubrovac rezultatom 3 : 0 (11/4, 11/6, 11/4) i tako se po drugi put kvalificirala u završnicu. Lanjske godine je u Splitu zauzela drugo mjesto.

Kategorija – cure 93. i mlađe
Petra Dobrić je nakon uspjeha u Koromačnu u Matuljima pobijedila predstavnicu Primorsko-goranske županije Karlu Štajduhar 3 : 0 (11/3, 11/6, 11/4) pa je također krajem srpnja očekuje završnica u Splitu.

Kategorija – cure 90. i mlađe
Majda Botić je po drugi put izborila splitsku završnicu također pobjedom nad predstavnicom Primorsko goranske županije Sarom Grujić 3 : 0 (11/2, 11/4, 11/3).

U kategoriji dječaka 93. i mlađi nakon prvog mjesta na županijskim kvalifikacijama Raymond Dobrić je nažalost zbog ozljede morao propustiti turnir u Matuljima. Osim toga, početkom kolovoza očekuje ga nastup na turniru u Düsseldorfu u sklopu selekcije Istarske županije. Stoga je prioritet svakako saniranje ozljede i početak priprema za taj nastup.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.