STOLNOTENISKA LIGA LABINŠTINE – 14. kolo0

Highslide JS U susretima posljednjeg kola Stolnoteniske lige Labinštine jedina je neizvjesnost bila borba za 3. mjesto. Nine Kapelica je odigravši neriješeno s Astorijom Habitus osvojila jedan bod za potvrdu te pozicije.

U potpuno izjednačenom susretu odluka je pala u posljednjem meču između Matije Hudoletnjaka i Deana Benazića koji je Hudoletnjak dobio 3 : 2 i tako svojoj momčadi osigurao toliko potreban bod.
Pićan 1, momčad koja je također bila u konkurenciji za 3. mjesto doživjela je neugodno iznenađenje u susretu s Vodovodom koji je uvjerljivo pobijedio 7 : 3.
Dvije pobjede Majde Botić u susretu Pićan 2 – Brown Jie bile su dovoljne samo za častan poraz. Raymond Dobrić je u pobjedničkoj momčadi bio ponovo najbolji s tri pojedinačne pobjede.
Turan je i u posljednjem kolu bio uvjerljiv protiv Bina Istre. Tri pobjede Kristijana Kurjakovića te po dvije Igora Dobrića i Igora Faragune uz pobjedu para Dobrić I. – Kujraković K. za pobjedu 8 : 2.
Rezultati:
Brown Jie – Pićan 2                                      7 : 3
Astoria Habitus – Nine Kapelica               5 : 5
Pićan 1– Vodovod                                         3 : 7
Turan – Bina Istra                                       8 : 2
Poredak

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>