Kvalifikacijski turniri PIG regije

2 min read
image
Raymond i Petra

Proteklog vikenda mladi stolnotenisači Brovinja bili su aktivni na kvalifikacijskim turnirima Primorsko istarsko goranske regije za pozivne turnire 2. grupe.

Kadeti i kadetkinje
U subotu, 22. 12. 2007. u Višnjanu je u kategoriji kadeta i kadetkinja sudjelovalo 60-tak stolnotenisača. Nakon razigravanja po grupama kod kadetkinja u 1/8 finale su se plasirale Šejla Džaferović (16. mjesto), Lara Dobrić (15. mjesto) i Vlora Ahmeti (13. mjesto). Prva četiri mjesta osvojile su drugoligaške igračice Šegulja Davorka (Sv. Jakov Jadranovo), Šuvalić Mirela (Pula), Šuman Maja (Bambi Kaštelir Labinci) i Pećanić Dijana (Crikvenica).
Raymond Dobrić je u kategoriji kadeta nakon prolaska u 1/8 finale na kraju osvojio 10. mjesto, a najbolji su u toj kategoriji bili Kovačević Branimir (Bajer Fužine) ispred klupskog suigrača Mancea Zvonimira i Puljanina Tomislava Pucara koji igra za Srdoče.

Mlađi kadeti i mlađe kadetkinje
U nedjelju, 23. 12. 2007. u Poreču se 80-tak stolnotenisača i stolnotenisačica iz Delnica, Crikvenice, Jadranova, Rijeke, Srdoča, Voloskog, Fužina, Umaga, Novigrada, Nove Vasi, Kaštelira Labinci, Sv. Lovreča, Poreča, Vrsara, Pule i Brovinja borilo na kvalifikacijskom turniru za prolaz na pozivni turnir 2. grupe u toj kategoriji. Kod kadetkinja je Petra Dobrić nakon prolaska grupe na kraju osvojila 8. mjesto, a najveći uspjeh je postigao Raymond Dobrić osvojivši na kraju 4. mjesto.
Kod kadeta je slavio Duško Morić (Crikvenica), a kod kadetkinja Brizanac Martina (Nova Vas).

Juniori i juniorke
U nedjelju, 23. 12. 2007. u Puli su igrali juniori i juniorke. Botić Majda je bila 3. u grupi iza kasnije pobjednice Šegulja Davorke (Sv. Jakov Jadranovo) i treće igračice prvoligaške ekipe Arene Kuzmić Tijane, a ispred još jedne igračice Arene, Kimer Marije. Majda se plasirala na diobu 7. – 9. mjesta.
U juniorskoj konkurenciji je najbolji bio Alen Pavlinić iz Maestrala (Umag).

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.