Zagiping0

U subotu smo bili na Zagipingu – Otvorenom međunarodnom prvenstvu Zagreba za kadete. Sudjelovalo je preko 1000 igrača i igračica iz 18 država. Igralo se u tri dvorane zagrebačkog Doma sportova na otprilike 40-tak stolova.

Rezultati u skladu s očekivanjima. Poneka pobjeda u skupinama i to je to. Najbliža prolazu je bila Elvisa Hodžić koja je u odlučujućem susretu u grupi izgubila od Dragane Čulafić (Budućnost – Podgorica) rezultatom 3 : 2. U 5. setu rezultat je bio 14 : 12 za Čulafić.
Među mlađim kadetima, Raymond Dobrić je u grupi imao jednu pobjedu i dva poraza, a prvi je bio Zeljko Dominik iz Večernjeg lista trenutno peti igrač na rang listi HSTS-a.
Majda Botić, Lara Dobrić i Petra Dobrić su također u svojim skupinama imale po jednu pobjedu i dva poraza dok su Vlora Ahmeti i Dragana Kutnjak turnir završile bez pobjede.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>