Pojedinačno prvenstvo PIG Regije za mlađe kadete

1 min read

U Vrsaru je održano Pojedinačno prvenstvo PIG Regije za mlađe kadete i mlađe kadetkinje. Sudjelovalo je čak 39 igračica i 56 igrača iz 14 klubova (Brovinje, Volosko, Srdoči, Crikvenica, Bayer – Fužine, Bambi – Kaštelir Labinci, Poreč, Pula, Višnjan, Sv. Lovreč, Novigrad, Vrsar, Nova Vas i Maestral Umag).

Nakon razigravanja po grupama ( 10 grupa m. kadetkinja i 16 grupa m. kadeta) najbolji su nastavili razigravanje za poredak. Veliki uspjeh mlađih kadetkinja Stk Poreč koje su osvojile prva tri mjesta. Najbolja je bila Martina Rioža koja je osvojila prvo mjesto bez izgubljenog seta, a u finalu je pobijedila klupsku kolegicu Sanju Stankovsku. Martina Brizanac je u borbi za 3. mjesto bila bolja od Načinović iz Umaga 3 : 1.
U kategoriji mlađih kadeta najbolji je bio član Stk Pula Tomislav Pucar koji je u finalu pobijedio Morić Duška iz Crikvenice rezultatom 3 : 1. Treće mjesto je osvojio Kovačević Branimir (Bayer) koji je pobijedio Jeličić Marija (Crikvenica) 3 : 0.

Petra Dobrić je osvojila izvrsno 5. mjesto izgubivši u 1/4 finalu od kasnije pobjednice Riože Martine.
Elvisa Hodžić je zauzela 9. – 10. mjesto nakon poraza od Petre Dobrić za ulazak u 1/4 finale.
Bojić Gordana je osvojila 2. mjesto , a Jusić Adisa 3. mjesto u svojim grupama pa nisu nastavile igru za plasman.
Raymond Dobrić je nakon tri pobjede u grupi zaustavljen u 1/8 finalu od Ivinić Fabija iz Pule te se plasirao na diobu 9. – 16 mjesta u konkurenciji 56 igrača.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.