13. Memorijal Mirko Abramović – Varaždin0

Stolnotenisač Brovinja Bernaz Leo nastupio je protekli vikend na 13. Memorijalu Mirko Abramović u Varaždinu. U petak je u momčadskom dijelu turnira nastupio kao član županijske selekcije u kategoriji najmlađih kadeta u kojoj je uz njega igrao i član Pule Deni Vale. U grupi su izgubili dvije utakmice i to protiv MGK Drave Žabnik i NTK Mute (Slovenija), a pobijedili su mješoviti sastav Ljubeščica/Mengeš. Iako su ostali bez plasmana u završnicu turnira, pokazali su da mogu ravnopravno igrati sa starijim suparnicima.

U subotu je Bernaz nastupio u pojedinačnoj konkurenciji. Grupu je prošao kao drugoplasirani s dvije pobjede i jednim porazom. Pobijedio je Zrnića (CMV – BiH) 3 : 1 i Sušnja (Opatija) 3 : 0, a izgubio od Ptičeka (MGK Drave Žabnik) 3 : 0. U nastavku turnira je poražen od Matešića (Jaska) 3 : 1.

 

Najmlađi kadeti – momčadski

 Istarska županija
Bernaz Leo,Vale Deni – MGK Drave Žabnik 0 : 3
– NTK Muta (Slovenija) 0 : 3
– Ljubeščica/Mengeš 3 : 0

 

Najmlađi kadeti – pojedinačno

Bernaz Leo – Ptiček (MGK Drava) 0 : 3 (-9, -6, -7)
– Zrnić (CMV – BiH) 3 : 1 (-7, 4, 6, 10)
– Sušanj (Opatija) 3 : 0 (4, 3, 5)
1/8 – Matešić (Jaska) 1 : 3 (-9, 9, -5, -7)

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>