Sigurne pobjede Brovinja0

Brovinje – Vrsar 4 : 0

Brovinje – Novigrad 4 : 0

image

Dobrić – Kovačev

image

Sve bolji par: Stankovski i Milosavljević

Stolnotenisači Brovinja sigurnim su pobjedama protiv Vrsara i Novigrada zaključili ovogodišnje natjecanje u Drugoj hrvatskoj stolnoteniskoj ligi i s prvog mjesta odlaze na kvalifikacije za popunu Prve lige koje će se početkom svibnja najvjerojatnije održati u Puli.

Protiv Vrsara je susret otvoren srazom između Dobrića i Kovačeva i već po tradiciji odigrali su pet setova. Dobrić je poveo 2 : 0, Kovačev uspio izjednačiti na 2 : 2, ali je domaći igrač ovaj put ostao smiren i u petom setu sigurnom igrom doveo domaćine u vodstvo.

image

Stankovski – Horvat

image

Milosavljević – Kašner

U drugom meču Stankovski je pokazao da je daleko najjači igrač lige pa Horvat nije imao šanse da ugrozi čistu pobjedu domaćeg igrača.
Iako je u trećem meču Kašner uspio zaprijetiti Milosavljeviću uzevši čak jedan set, pobjeda Milosavljevića nije došla u pitanje pa su Brovinjari nakon prve serije pojedinačnih mečeva imali vodstvo 3 : 0.
Točku na i stavio je par Stankovski, Milosavljević koji su bez problema svladali Horvata i Kašnera.

 

image

Basiaco – Holik

U susretu s Novigradom bilo je još manje rezultatske neizvjesnosti. Jedina dva seta izgubio je Basiaco protiv Holika koji je poveo 0 : 2, ali se domaći igrač tada pribrao i u iduća tri seta prepustio gostujućem igraču samo 12 poena. Za konačnih 4 : 0 po jednu pobjedu su pridodali Dobrić protiv Benjka, Jurišić protiv Jugovca te par Jurišić Basiaco protiv Holika i Jugovca.

 

Brovinje Vrsar 4 : 0
Dobrić  Raymond – Kovačev Jadran 3 : 2 (7, 6, -10, -7, 6)
Stankovski Saša – Horvat Dino 3 : 0 (2, 7, 4)
Milosavljević Vlado – Kašner Mateo 3 : 1 (7, 11, -9, 6)
Milosavljević, Stankovski – Kašner, Horvat 3 : 0 (7, 11, 4)

 

Brovinje – Novigrad 4 : 0
Dobrić Raymond – Benjak Rade 3 : 0 (7, 9, 5)
Jurišić Dario – Jugovac Enriko 3 : 0 (5, 1, 7)
Basiaco Leo – Holik Zoran 3 : 2 (-10, -9, 2, 3, 7)
Jurišić, Basiaco – Jugovac, Holik 3 : 0 (6, 5, 5)

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>