Dario Jurišić dobio plaketu – sportska nada Istarske županije0

image

Dobitnici plaketa za 2013.

image

Novi Izvršni odbor STSIŽ

Redovna izborna godišnja skupština Stolnoteniskog saveza Istarske županije koja je održana u SRC „Veli Jože“ u Poreču okupila je 27 delegata iz: Pazina, Stk Pule i Žstk Pule, Umaga, Poreča, Višnjana, Nove Vasi, Svetog Lovreča, Novigrada, Brovinja, Tara, Vrsara, Fažane i Kanfanara.
Nakon što je tajnik Saveza Ante Sanković podnio izvještaj o radu i financijski izvještaj u Savez su primljeni novi klubovi Stk Pazin, Stk Kanfanar i Stk „Val Shark“ (Fažana).
Izvršni odbor je proglasio i najuspješnije za 2013. godinu. Za žensku stolnotenisku nadu izabrana je Mija Radosavljević (Višnjan), za mušku nadu Dario Jurišić (Brovinje), za najuspješniju stolnotenisačicu Dina Pervan (Pula), najuspješniji stolnotenisač je Ivan Slavić (Pula). Najbolja ekipa je  Žstk Pula, a najbolja momčad Stk Pula dok je za najuspješnijeg trenera proglašen Bogdan Đekić također iz Pule.
Ante Sanković (Maestral) primio je plaketu za najuspješnijeg stolnoteniskog radnika, a Izvršni odbor predao mu je i plaketu za dugogodišnji rad na unapređenju stolnog tenisa u Savezu gdje je bio predsjednik i tajnik. Plaketom za životno djelo posmrtno je nagrađen Dean Šešelja (Pula).

Na skupštini je izabrano novo rukovodstvo Saveza. Za predsjednika je izabran Branko Jakovetić, za dopredsjediknika Igor Dobrić, za tajnika Stjepan Lukačić. Članovi Izvršnog odbora su pored predsjednika, dopredsjednika i tajnika još Bogdan Đekić i Ante Sankovć.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>