Brovinje – Kvarner 3 : 40

image

Brovinje – Kvarner

U srijedu, 19. 2. 2014. u Koromačnu su stolnotenisači Brovinja odigrali trening utakmicu s Kvarnerom, prvoligaškom momčadi iz Rijeke. Poraženi su tijesno 3 : 4 i time pokazali da se mogu ravnopravno nositi i s bolje rangiranim momčadima. Imali su domaćini priliku i pobijediti, ali je Dobrić poražen u oba pojedinačna meča uz poprilično nervoznu igru. Prilika za pobjedu se ukazala i u sedmom meču, ali je Milosavljević pomalo neočekivano poražen od Trahlića i to u fixu petog seta.

Jedini koji je kod domaćina danas bio na visini zadatka je Stankovski koji je dobio oba pojedinačna meča, protiv Morića i Fabijanića te zajedno s Milosavljevićem uvjerljivo nadigrao riječki par.

I jednima i drugima je ovaj susret poslužio kao dobra priprema za subotnje ligaške mečeve. Naime Kvarner ide na gostovanje kod Velike Gorice i Samobora, a Brovinjare očekuju ključni mečevi u Fužinama protiv Bajera i u Voloskom protiv Opatije.

 

Brovinje – Kvarner (Rijeka) 3 : 4
Stankovski Saša – Morić Duško 3 : 1 (-8, 6, 4, 8)
Milosavljević Vlado – Fabijanić Nandi 0 : 3 (-8, -5, -12)
Dobrić Raymond – Bačić Zvonimir 1 : 3 (-7, 7, -11, -2)
Stankovski, Milosavljević – Morić, Fabijanić 3 : 0 (11, 6, 10)
Stankovski Saša – Fabijanić Nandi 3 : 0 (9, 3, 9)
Dobrić Raymond – Morić Duško 1 : 3 (8, -4, -9, -9)
Milosavljević Vlado – Trahlić Harri 2 : 3 (10, -6, -8, 10, -11)

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>