Prvenstvo PIG regije za seniore0

Milosavljević brončani

image

Brončani Milosavljević

Četvorica stolnotenisača Brovinja igrala su u nedjelju, 15. 12. 2013. u Kostreni na Pojedinačnom prvenstvu PIG regije za seniore. Najbolji među njima bio je Milosavljević koji je osvojio brončanu medalju, Ivinić je bio sedmi, Dobrić na diobi 9. – 12. mjesta, a Jurišić je zaustavljen u grupi. Na prvenstvu je sudjelovao dvadesetak stolnotenisača iz Rijeke, Fužina, Opatije i Brovinja. U finalu je u srazu prvoligaških igrača, Fabijanić (Kvarner) bio bolji od Morića (Kvarner), a na diobi trećeg mjesta uz Milosavljevića bio je Vidović (Kvarner).

Milosavljević je do polufinala najprije u grupi pobijedio Vulina (Opatija), Turka (Bajer) i Valentu (Kvarner). Nakon toga u četvrtfinalu je u pet setova pobijedio klupskog suigrača Ivinića, a u polufinalu je ipak prejak bio Morić (Kvarner).
Ivinić je grupu prošao kao drugoplasirani pobjedom nad Salmom (Opatija) i porazom od Vidovića (Kvarner). U osmini finala pobijedio je Bačića (Kvarner), a zatim u četvrtfinalu poražen od Milosavljevića (Brovinje).
Dobrić je u grupi pobijedio Semiona (Bajer), a izgubio od kasnijeg pobjednika Fabijanića (Kvarner) u pet setova iako je vodio 2 : 1. Nažalost već u osmini finala ždrijeb mu je dodijelio Morića od koga je poražen 1 : 3.
Jurišić je u grupi izgubio oba susreta iako je pružio dobar otpor dvojici igrača Kvarnera, Činku i Moriću.

Kompletne rezultate možete pogledati u BILTENU

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>