Brovinje – Nova Vas 4 : 10

image

Protiv Nove Vasi s domaćim snagama

Pobjedom nad Novom Vasi Brovinje je zaključilo jesenski dio Druge hrvatske stolnoteniske lige na prvom mjestu bez izgubljenog boda. Susret u Koromačnu je bio daleko uzbudljiviji nego što to pokazuje konačan rezultat Prva dva meča su uglavnom odigrana prema očekivanju. Dobrić je najprije pobijedio Antolovića, a uzvratio je Jakovetić pobijedivši Smokovića.

Treći i četvrti meč su bili pravo mučenje za domaće. Naime Jurišić je odigrao daleko ispod svojih mogućnosti  što je zamalo iskoristio Šajtoš koji je poveo 1 : 2 u setovima, a u petom setu je vodio do pred sam kraj. Jurišić se u posljednjem trenutku trgnuo i pobijedio 11 : 9  dovevši domaćine u vodstvo 2 : 1.

Igra parova je također odigrana u pet setova. Uz dosta forsiranja igre i puno grešaka Dobrić i Jurišić su na kraju ipak nadjačali Jakovetića i Antolovića. Posao je dovršio Dobrić koji je na kraju pobijedio Jakovetića za konačnih 4 : 1.

 

Brovinje – Nova Vas 4 : 1
Dobrić Raymond – Antolović J. Karlo 3 : 0 (9, 2, 7)
Smoković Antonio – Jakovetić Branko 0 : 3 (-5, -6, -15)
Jurišić Dario – Šajtoš Dario 3 : 2 (-12, 8, -8, 8, 9)
Jurišić, Dobrić – Jakovetić, Antolović 3 : 2 (-9, 10, 5, -7, 4)
Dobrić Raymond – Jakovetić Branko 3 : 0 (8, 9, 5)

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>