Trofej Reno Vinek – Masters0

image

Dobrić Raymond

U subotu i nedjelju za najbolje stolnotenisače Hrvatske je u kalendaru predviđeno odigravanje završnice Trofeja Reno Vinek. Šesnaest najboljih u svakoj kategoriji to su pravo stekli na četiri kvalifikacijska turnira u Dugom Selu (2), Osijeku i Krapini. Među najboljima u juniorskoj konkurenciji igrao je i Dobrić Raymond (Brovinje) postigavši izvrstan rezultat plasmanom u 1/4 finale.

U grupi je izgubio od prvog nositelja i trenutno trećeg juniora Hrvatske Bakača (Split) 3 : 1, ali se pobjedama protiv Pavića (Velika Gorica) 3 : 2 i Arbanasa (Slavonski Brod) 3 : 1 uspio plasirati među osam najboljih.

Prevelika prepreka u četvrtfinalu bio je drugi nositelj i četvrti junior Hrvatske Marelja (Zagreb) od kojeg je izgubio 3 : 0

Dobrić Raymond – Bakač (Split) 1 : 3 (-8, 7, -5, -9)
– Pavić (Velika Gorica Stanfar) 3 : 2 (-8, -8, 4, 4, 4)
– Arbanas (Obrtnička škola Brod) 3 : 1 (-8, 5, 7, 7)
1/4 – Marelja (Zagreb) 0 : 3 (-8, -6, -4)

 

Dobrića do kraja sezone očekuje još nastup na Prvenstvu Hrvatske na koje se plasirao temeljem plasmana na rang listi te tradicionalni Zagiping. Uz dobre rezultate moguć je i plasman na juniorski TOP 12 početkom lipnja.

Osim Dobrića plasman na juniorsko Prvenstvo Hrvatske pokušat će izboriti  Jurišić i Smoković na kvalifikacijskom turniru u Koromačnu u subotu, 20. 4. 2013.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>