Najmlađe kadetkinje zlatne, kadeti srebrni0

Prvenstvo Istre za najmlađe kadete i kadete

image

Prvakinje Istre

U Puli je u subotu, 26. svibnja 2012. održano posljednje županijsko natjecanje za sezonu 2011./2012. Natjecali su se najmlađi kadeti i najmlađe kadetkinje te kadeti i kadetkinje. Najmlađe stolnotenisačice Brovinja u sastavu Topčagić Emili, Alić Sabina i Stipić Matea osvojile su prvo mjesto dok su njihovi stariji suigrači Jurišić Dario, Topčagić Axel i Smoković Antonio  u kadetskoj konkurenciji bili drugi.

image

Uspješan prvi nastup - Matea Stipić

U konkurenciji najmlađih kadetkinja bilo je pet ekipa, a Brovinjarke su redom pobijedile Arenu Ferro 3 : 1, Pulu 3 : 0, Poreč 3 : 2 i Sv. Lovreč 3 : 1. Drugo mjesto osvojile su djevojčice Arene Ferro koje su imale dvije pobjede i dva poraza kao i trećeplasirani GSTK Poreč i četvrtoplasirani Sv. Lovreč.
Do prvog mjesta Brovinje je predvodila Topčagić sa sedam pobjeda, Alić je pridodala tri pobjede uz dva poraza, a Stipić, kojoj je to bio prvi nastup na jednom turniru, dvije pobjede i dva poraza.


Kadeti Brovinja su u konkurenciji pet momčadi imali tri pobjede i jedan poraz te su se morali zadovoljiti drugim mjestom iza Pule. Pobijedili su Sv. Lovreč 3 : 0, Maestral 3 : 0 i Poreč 3 : 0 i tijesno izgubili od Pule 2 : 3.
Smoković je imao četiri pobjede, Jurišić uz četiri pobjede i jedan poraz, a Topčagić tri pobjede i dva poraza.

image

Najmlađi kadeti i kadetkinje

image

Dean Šešelja i Antonio Smoković

image

Najbolji kadeti

image

Kadeti Brovinja

Poredak po kategorijama

Najmlađe kadetkinje
1. Brovinje
2. Arena Ferro
3. Poreč

————————————————–

Najmlađi kadeti
1. Sv. Lovreč
2. Arena Ferro
3. Pula

————————————————–

Kadetkinje
1. Pula
2. Sv. Lovreč
3. Poreč

————————————————–

Kadeti
1. Pula
2. Brovinje
3. Sv. Lovreč

————————————————–

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>