Brovinje neporaženo iz Pule5

Pula II – Brovinje 0 : 4

Pula III – Brovinje 2 : 4

image

Pula II - Brovinje

Stolnotenisači Brovinja ostvarili su zacrtani plan i iz Pule se vraćaju neporaženi s još četiri boda na svom kontu. Prema prognozama prvi je od dva susreta, s podmlatkom Pule, bio lakši o čemu svjedoči i konačni rezultat. Domaćini su bili dodatno oslabljeni neigranjem Ališića pa je već nakon prva tri pojedinačna meča bilo 0 : 3 za Brovinje. To je treneru Dobriću dalo mogućnost da u paru postavi Jurišića i Topčagića što je tu partiju učinilo i najzanimljivijom jer su se domaćini bolje snašli u početku i veoma brzo poveli 2 : 0. Nakon toga su Jurišić i Topčagić ipak proigrali. U situaciji kad nisu imali što izgubiti u potpunosti su preokrenuli rezultat za konačnih 2 : 3.

Pula II – Brovinje 0 : 4
Dvorsky D. – Dobrić 0 : 3 (-7, -7, -8)
Dvorsky H. – Ivinić 0 : 3 (-1, -5, -7)
Matošević – Jurišić 1 : 3 (4–4, -8, 8, -5)
Dvorsky D., Matošević – Jurišić, Topčagić 2 : 3 (9, 5, -7, -9, -8)
image image image image


Konačni rezultat susreta Pule III i Brovinja zapravo ni izbliza ne govori o potpunoj neizvjesnosti što se tiče krajnjeg ishoda. Treba istaći da je trener Dobrić pogodio postavu pa se lako moglo dogoditi da opet Brovinje povede 0 : 3. Međutim planove je poremetio jučer izvrsni „lovac” Hrvanović koji je pobijedio za takvu igru ipak neiskusnog Jurišića. U parovima Dobrić i Ivinić su po prvi put u međusobnim susretima svladali pulski par u partiji koja je obilovala velikim oscilacijama u igri i preokretima. To će se pokazati ključnim za daljnji tijek susreta. Tada je Brovinje imalo 1 : 3 i u drugom dijelu igre susret Hrvanović – Dobrić koji je Dobrić trebao dobiti „zatvorenim očima”. Međutim s time se nije složio Hrvanović koji je odigrao izvrsnu partiju, upornim lovom toliko je izmorio Dobrića da je ovaj na kraju jedva stajao na nogama. U triler završnici petog seta stolnotenisač Brovinja ipak je smogao dovoljno snage i koncentracije za pobjedu 9 : 11 što je značilo i konačnu pobjedu gostiju 2 : 4.

image image image image


Pula III – Brovinje 2 : 4
Pucar – Dobrić 0 : 3 (-9, -11, -8)
Mršić – Ivinić 1 : 3 (9, -5, -9, -2)
Hrvanović – Jurišić 3 : 1 (-11, 9, 11, 5)
Pucar, Mršić – Dobrić, Ivinić 2 : 3 (-4, 4, -9, 4, -8)
Pucar – Ivinić 3 : 0 (9, 8, 6)
Hrvanović – Dobrić 2 : 3 (9, -3, -8, 11, -9)

5 comments to Brovinje neporaženo iz Pule

 • Jasmin  says:

  Ukoliko želite nabiti kondiciju ili smršaviti svakako preporučam jednu terapiju: Odigrati meč protiv Raymonda. I još ako ste lovac, garantirano ćete skinuti koje kilo…. Iz vlastitog iskustva odgovorno tvrdim da je to tako.
  M;oram reći da gosti NISU BILI NITI MALO FER, PONIJELI SU SE JAKO NEKOREKTNO, UOPĆE NISU VODILI RAČUNA O HUMANOSTI I ČOVJEČNOSTI.
  Zašto ?

 • Jasmin  says:

  pa zato jer:
  NISU PONUDILI PIZZOM UVIJEK GLADNOG HRVANOVIĆA, PA MU JE TO BIO OTEŽAVAJUĆI FAKTOR.
  ZAMISLITE VI KAKVA JE TO LUKAVOST?
  DOK SE IGRA,A MIRIS PIZZE RAZDIRE DVORANU…..
  NIJE BILO LAKO, NIJE…

 • idobric  says:

  Pretpostavljam da posljednja rečenica ide meni (odnosno mojoj večeri) 🙂

 • idobric  says:

  Brži si od vjetra. Moj komentar bi trebao biti prije tvog, ali treba uzeti u obzir da se ja nisam zagrijao kako treba.

 • Jasmin  says:

  ŠALU NA STRANU, Ivinić iznenadio Mršića ( je li to iznenađenje ili JMBG faktor ) Raymond suvereno prošao Pucara. Par je igrao jako puno u jučerašnjem srazu izjednačenih ekipa. Ovaj puta je otišao na Vašu stranu.
  Moja malenkost je pokušala sve i zamnalo uspjela…
  Jedna loptica, mali napor ili mrvica sreće, ovaj put na Vašoj strani.
  Ali zasluženo dečki. Ruka još jednom svima, sportski pozdrav i želim nam još puno susreta.
  I radujemo se našem proljetnom susretu u vašoj Ledenoj Dvorani…

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>