Andro Kids Open Düsseldorf1

image

Jurišić i Šešelja

Kadetska selekcija Istarske županije u stolnom tenisu pod vodstvom trenera Deana Šešelje (Pula) i vođe puta Sandija Načinovića (Umag) uspješno je od 1. – 4. rujna  nastupila na tradicionalnom turniru u Düsseldorfu na kojem se ove godine okupilo preko 1400 mladih stolnotenisača iz cijele Europe. U selekciji su bili Ana Pia Načinović (Maestral), Ana Peroš (Maestral), Mateja Pršurić (Sv. Lovreč), Filip i Davide Dekleva (Višnjan), Leon Španić (Višnjan) te Dario Jurišić (Brovinje).

Najuspješnija je bila Umažanka Načinović koja je pojedinačno osvojila treće mjesto, a zajedno s Pršurić ekipno poražena tek u finalu. S tim rezultatima nastavljena je tradicija da se predstavnici Istre na ovom turniru penju na pobjednička postolja.

Davide Dekleva i Španić su u ekipnoj konkurenciji zaustavljeni tek u 1/4 finalu, a isti rezultat je pojedinačno postigla Ana Peroš dok je Pršurić ispala u 1/8 finala.

image

Kadetska selekcija Istre

U pojedinačnoj konkurenciji dečki nisu imali previše sreće sa ždrijebom jer su nakon dobrih igri u grupama i prolaska 1/16 finala, u 1/8 finala izgubili od kasnijih pobjednika po kategorijama: Španić od Danaurovicha, Filip Dekleva od Rukliatsouva, a Jurišić od Huttera.

One comment to Andro Kids Open Düsseldorf

  • Sandi  says:

    Čestitke Dariu i cijeloj ekipi na uspjehu! Bili su odlični u svemu, u i izvan dvorane na ponos i veselje roditelja, trenera i svih onih koji prate njihove rezultate. Pozdrav selekciji i svima onima koji se trude da postanu dio nje! Sandi

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>