Stolnoteniska liga Labinštine – 6. kolo1

imageOdigrani su svi susreti 6. kola Stolnoteniske lige Labinštine. Brown Jie je sigurnom igrom nastavio skupljati bodove za još jedan naslov prvaka. Ovaj put pali su momci iz Istra Bike-a i to 8 : 2. Kapelica je također lako, istim rezultatom, pobijedila Vodovod koji je u susret ušao henikepiran jer se Đapić povredio već na zagrijavanju. Bina Istra se dočepala prvog boda, a priliku za to pružila joj je momčad Turna za koju su nastupili mlađi kadeti Jurišić, Topčagić i Smoković.

Rezultati 6. kola
Bina Istra – Turan 5 : 5
Brown Jie – Istra Bike 8 : 2
Vodovod – Nine Kapelica 2 : 8


One comment to Stolnoteniska liga Labinštine – 6. kolo

  • Zoran  says:

    Hvala na komplimentima Igor ali po dosadašnjim rezultatima u lizi i nije neki hendikep. Meč je bio zanimljiv u početku jer je sve završavalo 3:2. Imao je Vodovod šansu ali je nažalost Mileta izgubio 2 susreta 3:2 iako je u oba imao meč lopte. Istina Kapelica je poklonila pobjedu u igri parova. Sve u svemu zasluženo i čestitke pobjedniku. Nama ostaje da sa Binom odlučimo tko neće biti zadnji, a Kapelica i Bikeri će odlučiti o 3. mjestu.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>