Novigrad – Brovinje 2 : 40

U 9. kolu Treće hrvatske stolnoteniske lige – PIG regija stolnotenisači Brovinja su očekivano u Novigradu osvojili dva boda iako su nakon prvog kruga pojedinačnih mečeva gubili 2 : 1 jer su i Jurišić i Topčagić izgubili u pet setova protiv Jugovca odnosno Luka mečeve koje su trebali dobiti.
Da je stvar bila više u glavi nego u stolnoteniskoj igri dovoljno pokazuje meč parova u kojem su mladi Brovinjari glatko 3 : 0 pobijedili novigradski par Jugovac i Benjak te posljednji meč u kojem je Jurišić pomeo sa stola Luka. Dva poena dovoljna za konačnu pobjedu donio je Raymond Dobrić pobjedama protiv Benjaka i Jugovca.
Konačni plasman Brovinja (3. ili 4. mjesto) na kraju jesenskog dijela lige biti će poznat nakon što bude odigran susret Pule III i Višnjana koji će se odigrati početkom sljedećeg tjedna.

Novigrad – Brovinje 2 : 4
Jugovac – Jurišić 3 : 2 (10, 10, -12, -3, 8 )
Benjak – Dobrić R. 0 : 3 (6, 3, 6)
Luk – Topčagić 3 : 2 (6, 3, -4, -10, 10)
Benjak, Jugovac – Jurišić, Topčagić 0 : 3 (8, 5, 7)
Jugovac – Dobrić R. 0 : 3 (6, 7, 3)
Luk – Jurišić 0 : 3 (12, 5, 3)


Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>