Memorijal Saša Paar0

Stolnotenisači Brovinja sudjelovali su u nedjelju, 5. 12. 2010. na 12. Memorijalu Saša Paar koji se igrao u zagrebačkom Domu sportova.
Najviše uspjeha imao je Dario Jurišić koji je grupu prošao kao prvoplasirani s tri pobjede (Matošević (Pula) 3 : 2, Ilić (Samobor) 3 : 0, Ilijević (Petrinja) 3 : 0). U 1/16 finala igrao je s Štrigom (Ljubešćica). Jurišić je imao meč loptu pri rezultatu 2 : 2 u setovima i 10 : 9 za njega u petom setu. Nažalost nije ju iskoristio pa se u osminu finala plasirao Štriga.

Axel Topčagić je grupu prošao kao drugoplasirani. Pobijedio je Datkovića (Zagreb) 3 : 0 i Repa (Maksimir) 3 : 0, ali je i on izgubio od Štrige 3 : 0. U 1/32 finala izgubio je od, dvanaestog s rang liste mlađih kadeta, Nagyja (Rugvica, Zagreb) 1 : 3.

Antonio Smoković je grupu prošao pobjedom protiv Kolačka (Stenjevac, Zagreb) 3 : 2 i porazom protiv Špehara (Duga Resa) 0 : 3. U 1/32 finala izgubio je od Tršinskog (Zabok) 0:3.

Emili Topčagić s dva poraza u grupi (Bardač (Mladost, Zagreb) 1 : 3, Kovačević (Vukovar) 1 : 3) i pobjedom nad Znikom (Samobor) 3 : 0 ostala je kao trećeplasirana bez plasmana u završnicu turnira.Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>