Emili Topčagić druga na Prvenstvu PIG regije1

image

Tadea, Lora i Emili

U Višnjanu je u nedjelju, 28. 11. 2010. održano Pojedinačno prvenstvo PIG regije za najmlađu kategoriju stolnotenisača. Veliki uspjeh je postigla Emili Topčagić koja je u konkurenciji deset najmlađih kadetkinja osvojila drugo mjesto. U grupi je pobijedila Halilović (Pula) 3 : 1, Beligu (Maestral) 3 : 0, Orlić (Arena) 3 : 0 i Radosavljević (Višnjan) 3 : 0.


image

Finale

U polufinalu je bila bolja od Aščić (Poreč) 3 : 1, a poklekla je tek u petom setu finala protiv Stern Racan (Pula). Kod rezultata 2 : 2 u setovima Topčagić je povela u petom setu 7 : 5, ali je iskusnija Puljanka uspjela okrenuti rezultat za konačnih 9 : 11.
image

Emili i Dino u Višnjanu

Svoj debi na stolnoteniskim natjecanjima imao je i najmlađi kadet Brovinja Dino Abdulahović. Jedna pobjeda (Grubiša 3 : 1) i dva poraza (Glavočević 0 : 3, i Licul 1 : 3) bila su dovoljna za treće mjesto u grupi koje nije vodilo u završnicu turnira.


One comment to Emili Topčagić druga na Prvenstvu PIG regije

  • Zoran  says:

    Čestitke za Emili i njenog trenera.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>