Memorijal “Mirko Abramović”0

U Varaždinu je od petka, 21. 11. 2010. do nedjelje, 22. 11. 2010. petstotinjak stolnotenisača i stolnotenisačica iz Hrvatske, Slovenije, Italije, BiH i Crne Gore sudjelovalo na međunarodnom stolnoteniskom turniru Memorijal „Mirko Abramović”. Od stolnotenisača Brovinja grupe su uspješno prošli samo Raymond Dobrić u juniorskoj, te Dario Jurišić i Axel Topčagić u mlađekadetskoj konkurenciji.

Topčagić je u grupi pobijedio Surijana (Industrogradnja) i Komara (Drava, Žabnik) po 3 : 0, a istim rezultatom je poražen od Špehara (Duga Resa). U prvom kolu završnice poražen je od Slovenca Hribara (Krka) 0 : 3.

Jurišić je u grupi poražen od Talijana Frigolina (Lombardia) 0 : 3, ali je pobjedama protiv Pajtaka (Tis, Zagreb) 3 : 1 i Lukačevića (Varaždin) 3 : 0 izborio nastavak natjecanja. I on je poražen u prvom kolu završnice od Salme (Sv. Jakov) 0 : 3.

Dobrić je grupu prošao s jednom pobjedom protiv Gredelja (Varaždin) 3 : 0 i porazom u pet setova protiv jedanaestog juniora Hrvatske Đurinovića (Zagreb). U 1/16 finalu poražen je od Marelje (Frim) 0 : 3.
Ostali igrači Brovinja nisu uspjeli proći kvalifikacijske grupe.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>