Memorijal “Matija Gregić” Osijek0

image

Emili Topčagić

Stolnotenisači Brovinja su u subotu, 16. 10. i nedjelju, 17. 10 učestvovali na memorijalnom stolnoteniskom turniru „Matija Gregić” u Osijeku.

U subotu je vrijedan rezultat postigla Emili Topčagić u kategoriji najmlađih kadetkinja. U grupi je bila drugoplasirana s jednom pobjedom (Kovačević Maja – Vukovar 3 : 0) i porazom od Premuž Lane – Varaždin 3 : 0. U 1/8 finala pobijedila je Halilović Tadeu (Pula) 3 : 1, a u 1/4 finala izgubila je 3 : 0 od prve nositeljice i kasnije pobjednice turnira Murat Ane (Dugo Selo)

image

Dario Jurišić

U nedjelju su nastupali mlađi kadeti i juniori.
U mlađekadetskoj konkurenciji najbolji rezultat je postigao Dario Jurišić koji se kao prvoplasirani plasirao u 1/8 finala. Treba istaći da je u grupi pobijedio i četvrtog nositelja i trenutno četvrtog mlađeg kadeta Hrvatske Blažeka iz Varaždina rezultatom 3 : 2. Uz to pobijedio je i Matoševića (Pula) 3 : 1 i Šarića (Slavonski Brod) 3 : 0. U 1/8 finala izgubio je od Brčića (Poreč) 3 : 0.
Axel Topčagić bio je trećeplasirani u grupi s jednom pobjedom i dva poraza kao i Emili Topčagić dok je Antonio Smoković u dosta jakoj grupi doživio tri poraza.

image

Raymond Dobrić

U juniorskoj konkurenciji Dobrić Raymond je grupu prošao kao prvoplasirani iako je doživio jedan poraz od Jurinića 3 : 2, ali je pobijedio Borbaša 3 : 0 i Draškovića 3 : 1. U 1/16 finala opet susret u pet setova i pobjeda protiv Vukovarca (Graničar), ali je u 1/8 finala izgubio od Jardasa (Srdoči) 3 : 0.
Fabio Ivinić je grupu prošao kao drugoplasirani izgubivši od kasnijeg finalista Zeljka (Zagreb) 3 : 0 i pobijedivši Vuzema (Donji Miholjac) 3 : 2. U 1/16 finala poražen je 3 : 0 od Đurinovića (Zagreb) koji je kasnije dogurao do polufinala.

KOMPLETNI REZULTATI


Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>