Brovinje : Vrsar 0 : 41

image

Dobar početak za domaći par

Na otvaranju svoje treće trećeligaške sezone stolnotenisači Brovinja doživjeli su težak poraz. Iako su gosti iz Vrsara u Koromačno došli kao izraziti favoriti s dva bivša drugoligaška igrača u sastavu, domaćini su se ipak nadali da će im otežati odnošenje bodova.

U prvom meču je svakako prevagnulo iskustvo Xoxhe, iako je Dobrić pružio solidan otpor, a Ivinić je samo u prvom setu protiv Kovačeva pokazao da je talentiran igrač. Iznenađenje večeri je bio susret između Butigana i Kašnera u kojem su domaći očekivali barem počasni poen, ali je Butigan odigrao daleko ispod svojih mogućnosti pa je rezultat nakon prvog kruga pojedinačnih mečeva bio 3 : 0 za Vrsarane. Na kraju su Dobrić R. i Ivinić koji su večeras odigrali svoj prvi službeni meč parova dobro namučili Kovačeva i Xoxhu pa je i u tom meču presudilo iskustvo i mirnoća gostiju u petom setu.


BROVINJE : VRSAR 0 : 4
Dobrić Raymond : Xoxha Aldo 2 : 3 (-7, 9, 12, -3, -6)
Ivinić Fabio : Kovačev Jadran 1 : 3 (5, -4, -4, -4)
Butigan Goran : Kašner Mateo 1 : 3 (-8, -8, 7, -9)
Dobrić R., Ivinić F. : Xoxha, Kovačev 2 : 3 (6, -6, 8, -9, -7)


One comment to Brovinje : Vrsar 0 : 4

  • Dario  says:

    ok bit ce bolje drugi put sretno brovinje samo naprijed

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>