Zadar – Barba Tomo Amižić0

image

Stk Brovinje u Zadru

U subotu, 11. 09. 2010. u Zadru se igrao Memorijalni stolnoteniski turnir Barba Tomo Amižić na kojem je sudjelovalo preko 130 stolnotenisača i stolnotenisačica iz 30 hrvatskih klubova, a među njima se našlo i petero mladih kadeta i kadetkinja Stk Brovinje. Početak turnira obilježilo je kašnjenje mnogih klubova jer je zbog bure bila zatvorena auto cesta i magistrala prema Zadru tako da se direktno iz automobila ulazilo u dvoranu za stol.


image

Emili u susretu s Bardač

image

Dobrić Zoran i Emili

U kategoriji najmlađih kadetkinja Emili Topčagić je osvojila prve bodove na rang listi HSTS-a iako nije uspjela proći kvalifikacijsku skupinu. Pobjedila je Halilović (Pula) 3 : 2, a poražena od Bardač (Mladost Zagreb – četvrta s rang liste) 0 : 3 i Juriše (Mladost Zagreb – šesta s rang liste) u u fixu petog seta 2 : 3.

U kategoriji mlađih kadeta nastupili su Dario Jurišić i Axel Topčagić dok Antonio Smoković iako je bio u Zadru nije mogao nastupiti zbog zdravstvenih problema. Više uspjeha je imao Axel Topčagić koji je skupinu prošao s jednim porazom protiv drugog nositelja Lovreka (Nostro) 0 : 3 i pobjedom protiv Sente (Split) 3 : 0. U susretu 1/16 finala poražen je od Ališića (Pula) u pet setova 2 : 3.
Dario Jurišić nije uspio proći skupinu nakon dva poraza protiv trećeg nositelja Blažeka (Varaždin) 0 : 3 i Gavrana (Slavonski Brod) 1 : 3.

U kategoriji kadetkinja Elvisa Hodžić ostala je treća u skupini s jednom pobjedom protiv Stunje (Jastrebarsko) 3 : 0 i porazima od devete i desete igračice s rang liste Benjak (Varaždin) 0 : 3 i Načinović (Umag) 1 : 3 u mečevima gdje je svaki set bio izjednačen pa je rezultat mogao otići i na njenu stranu.Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>