Uspješan nastup u Puli0

image

Jurišić, Topčagić i Mirt

Iako su službena stolnoteniska natjecanja završila, stolnotenisači Brovinja su i dalje aktivni. U subotu, 19. 06. su sudjelovali na 12. Kupu Arene Ferro u Puli. U kategoriji učenika od 5. do 8. razreda postigli su veliki uspjeh jer su se do finala probili Dario Jurišić i Axel Topčagić.

Jurišić je do finala došao bez ijednog poraza u grupi pobijedivši Dimitrića 3 : 1, Matoševića 3 : 0, Topčagića 3 : 0 i Teković 3 : 1, a u polufinalu je bio bolji od Mirta (Pula) 3 : 2 u dramatičnom susretu koji je riješen u petom setu rezultatom 17 : 15.
Topčagić je grupu prošao pomalo sretno boljim omjerom poena u krugu trojice igrača s dvije pobjede i dva poraza. Pobijedio je Teković 3 : 0 i Matoševića 3 : 1, a izgubio od Dimitrića 3 : 1 i Jurišića 3 : 0. U polufinalu je bio bolji od prvoplasiranog iz grupe B  Dvorskog (Pula) 3 : 0.
Finalni dvoboj pružio je Topčagiću priliku da uzvrati Jurišiću za poraz u grupi i to je u potpunosti uspio. Isti rezultat, 3 : 0, ali ovaj put na strani Topčagića koji je pomalo neočekivano osvojio prvo mjesto.
Antonio Smoković je u svojoj grupi bio treći iza Mirta i Dvorskog s dva poraza i jednom pobjedom.

image

Topčagić, Dvorsky i Kliček


Uspješan nastup u kategoriji učenica od 1. do 4. razreda imala je i Emili Topčagić osvojivši drugo mjesto nakon pobjeda protiv Butković i Kliček 3 : 0 i tijesnog poraza protiv Dvorsky Sare (Pula) 2 : 3.image

Ročan, Ivinić i Kašner


Na turniru na kojem su pravo igranja imali i srednjoškolci najuspješniji je bio Fabio Ivinić, novi član Stk Brovinja,  kojemu je to bio posljednji nastup za Pulu. U finalu je pobijedio Kašnera (Vrsar) 3 : 2.


Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>