Liga Labinštine – 9. kolo7

U 9. kolu Stolnoteniske lige Labinštine ponovo su na rasporedu bili susreti momčadi iz gornjeg i donjeg dijela poretka. Nije bilo nikakvih iznenađenja, a i rezultati pokazuju da tri momčadi odskaču svojom kvalitetom i da su zasluženo u vodstvu.

U nedjelju, 28. 03. 2010. se igra posljednje kolo u kojem se odlučuje o naslovu prvaka, ali i o poretku na začelju budući da se u međusobnom susretu sastaju Brown Jie i Astoria Habitus te Vodovod i Bina Istra.

Rezultati:

Turan – Vodovod 9 : 1
Brown Jie – Nine Kapelica 8 : 2
Bina Istra – Astoria Habitus 0 : 10

7 comments to Liga Labinštine – 9. kolo

 • zoran dobrić  says:

  Liga labinštine sa ovako jakom Bina Istrom bila bi puno interesantnija, ali mislim da rezultat ne odgovara činjeničnom stanju. Molim autora da ispravi rezultat dok ga ne vidi “Benzema”.

 • idobric  says:

  ops!

 • idobric  says:

  Sad je bolje.

 • zoran  says:

  Pala je jedna ideja, a to je da se u toku 4. mjeseca odigra momčadski kup po pravom natjecateljskom sistemu (ko prvi do 4 pobjede). Izvlačilo bi se na licu mjesta s tim da bi bilo dobro da ekipe sa puno natjecatelja probaju sastaviti po 2 ekipe tako da nas bude 8 ekipa. Ako ne onda i 6 nije loše s tim da bi 2 ekipe bile slobodne 1. kolo. Igralo bi se na ispadanje.
  Također je ideja bila da se prikupi cca 30 kuna po igraču i napravi jedno druženje uz čevape i pivo (ili sardele i vino). Također bi se tada moglo organizirati proglašenje pobjednika lige.
  Ajmo komentari i prijedlozi datuma (dajmo pokušajmo ako može neka subota popodne).

 • Sandro  says:

  Potpuna podrška Astorie za ovu ideju,recimo da bi datum mogao biti 24.04.,meč s Brownjiem ćemo odigrati sutra u 18h,a šta se tiče meča s Binom svaka im čast,imali su svoje šanse koje na našu sreću nisu iskoristili pa je rezultat takav kakav je,to kažem bez sarkazma i omalvažavanja da se razumijemo jer su samo tri meča završili rezultatom 3:0 u setovima.

 • Sandro  says:

  Evo meč s Brownjiem odigran,poraženi smo 7-3,ovim putem čestitke prvacima.

 • Elvis  says:

  Hvala Benzema,jest da si mi ostao malo dužan!Joker Edi je presudio.Ideja o tom kupu je odlična i mislim da nije neizvedivo.Još malo igre,ića,pića i druženja!Vjerujem da će biti nešto od toga!

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>