Turnu jesenski naslov0

Odigrano je posljednje kolo jesenskog dijela Stolnoteniske lige Labinštine. Turan je iskoristio činjenicu da Brown Jie sve susrete nije odigrao u kompletnom sastavu pa je osvojio titulu jesenskog prvaka.

U visokoj pobjedi nad Kapelicom za Turan su nastupili Dobrić Zoran, Kujraković Kristijan i Faraguna Igor. Jedini koji im se uspješno suprostavio bio je Vlado Hudoletnjak koji je pobijedio Kujrakovića i Faragunu i poražen od Dobrića (3 : 2).

Za Brown Jie su protiv Astorije konačno od početka zaigrali Raymond i Elvis Dobrić, ali je nedostajao Leo Basiaco. Ipak i u okrnjenom sastavu pobijedili su 7 : 3 i tako se probili na drugo mjesto poretka. Usprkos visokom porazu Astorija je uspjela sačuvati treću poziciju.

U ovom kolu odigran je i derbi začelja u kojem je Vodovod porazio Bina Istru 6 : 4. Pokazala se nedostižnom početna prednost Vodovoda 4 : 0 koju Bina više nije uspjela dostići pa je sa samo jednim osvojenim bodom ostala sama na začelju.

Rezultati 5. kola:

Astoria Habitus – Brown Jie 3 : 7
Turan – Nine Kapelica 8 : 2
Vodovod – Bina Istra 6 : 4

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>