Raymond Dobrić prvak PIG regije za juniore0

image

Raymond Dobrić

U dvorani OŠ Ivo Lola Ribar u Labinu, u organizaciji Stk Brovinje, održano je u nedjelju Pojedinačno prvenstvo PIG regije za juniore i juniorke. Prvenstvo je prije svega obilježio slab odaziv igrača pa je tako nastupilo samo dvanaest stolnotenisača i dvije stolnotenisačice.

Kod juniora je slavio Raymond Dobrić koji je u finalu pobijedio Marina Polovića (Kvarner).


image

Polović, Dobrić i Jeličić

Do finala Dobrić je najprije u grupi pobijedio Veselog (Pula) 3 : 0 i Topčagića (Brovinje) 3 : 1, a u ¼ finalu Bankovića (Pula) 3 : 1. U polufinalu je igrao s Jeličićem (Crikvenica) koji ga je u nekoliko posljednjih susreta pobjeđivao. Ipak, ovaj put je Dobrić superiorno prošao u finale pobijedivši 3 : 0.


Finalni meč između Dobrića i Polovića (Kvarner) donio je izvrstan stolni tenis, a Dobrić je na kraju bio uspješniji s 3 : 2 i zasluženo ponio titulu regionalnog prvaka.

Odlično su se među starijim igračima snašli i mladi stolnotenisači Brovinja Topčagić Axel, Smoković Antonio i Jurišić Dario koji su zauzeli šesto, sedmo i deseto mjesto.

image

Košuljandić i Dobrić Lara


Kod juniorki Iva Košuljandić (Crikvenica) je bila bolja od Lare Dobrić.


Kompletne rezultate možete pogledati u BILTENU.Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>