Dobrić Raymond u 1/4 finalu kadetskog turnira u Bjelovaru0

image

Raymond Dobrić

U subotu i nedjelju je u Bjelovaru održan turnir na kojem je u kadetskoj i juniorskoj konkurenciji nastupio i Raymond Dobrić. Izvrstan rezultat i ulazak u 1/4 finale kadetskog turnira te prolaz grupe u juniorskoj konkurenciji bilanca su dvodnevnog igranja u Bjelovaru.

U kadetskoj konkurenciji Dobrić je superiorno prošao grupu s tri sigurne pobjede 3 : 0 protiv Slote (Sisak), Feješa (Zagreb) i Pikelja (Kutina). U 1/8 finala pobijedio je Korenta (Šenkovec) 3 : 1, a u 1/4 finalu je ipak prejak bio Marelja (Zagreb) 1 : 3.

I u juniorskoj konkurenciji u nedjelju je Dobrić prošao grupu, ovaj put kao drugoplasirani s dvije pobjede i jednim porazom. Pobijedio je Čalušića (Strmac – Nova Gradiška) 3 : 2 i Svetničku (Bjelovar) 3 : 0, a izgubio od Tominca (Lokomotiva – Vinkovci) 1 : 3. U 1/8 finala igrao je s Jardasom iz riječkih Srdoča i izgubio 0 : 3.

Sve u svemu uspješan vikend za Dobrića koji je ovim rezultatima osvojio nove bodove na rang listama HSTS-a.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>