Izborna skupština Stk Brovinje0

image

Izborna skupština

U četvrtak, 10. rujna 2009. u dvorani Društvenog doma u Koromačnu s početkom u 18,00 sati održana je Izborna skupština Stk Brovinje.
Izvještaj o radu podnio je predsjednik kluba Igor Dobrić koji je istaknuo da je proteklo skoro pet godina od ponovnog pokretanja stolnoteniskih aktivnosti u Koromačnu kada su vlastitim sredstvima i entuzijazmom većeg broja ljudi nabavljena dva stola. Pune su četiri godine prošle od formalnog utemeljenja Stk Brovinje i sa zadovoljstvom je konstatirano da je ostvareno veći dio onoga što se planiralo kada se pokretao klub.

Pokrenuta je Stolnoteniska liga Labinštine koja upravo ulazi u svoju petu sezonu, aktivna je Škola stolnog tenisa kroz koju je prošlo osamdesetak djece svih uzrasta od vrtićke dobi do srednjoškolaca, od samih početaka klub je uključen u razna takmičenja u županiji, regiji, ali i šire. (Zagreb, Düseldorf), uspostavljena je suradnja sa stolnoteniskim savezima županije, regije i Hrvatske, ali i s klubovima pogotovo s Pulom, Maestralom i Vrsarom za koji trenutno na dvojnoj registraciji na turnirima nastupa i Raymond Dobrić. Stk Brovinje također od prošle sezone igra u muškoj i ženskoj konkurenciji u Trećoj hrvatskoj stolnoteniskoj ligi – PIG regija.

image

Radno predsjedništvo

U protekle četiri godine dosta je uloženo u nabavku kvalitetne opreme kako bi se u dvoranama u Koromačnu i Labinu mogao igrati  kvalitetan stolni tenis (8 stolova, arene, sudački stolovi, semafori). Ulaže se i u stručno usavršavanje od pohađanja trenerskih tečaja do edukacije sudaca..

Sve to je omogućilo i prve vidljive rezultate kroz uspjehe na natjecanjima što sada kulminira rezultatima Raymonda Dobrića, ali i lanjskim osvajanjem prvog mjesta seniorske momčadi u Županijskoj ligi.

Financijski izvještaj za proteklo jednogodišnje razdoblje podnio je Zoran Dobrić koji je istakao kako će sa boljim rezultatima i povećavanjem broja turnira na kojima igraju stolnotenisači i stolnotenisačice Brovinja biti sve teže financijski pratiti povećane izdatke. Sredstva koja su protekle godine dobivena od Općine Raša, Holcima, Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta, TE Plomin te ostalih sponzora bila bi nedostatna bez entuzijazma i angažmana vodstva kluba koje veoma često ne pokriva ni osnovne troškove za svoj rad.

U novi Upravni odbor Stk Brovinje su jednoglasno izabrani:
Dobrić Igor – predsjednik

Višković Damir – dopredsjednik

Dobrić Zoran – tajnik

Dobrić Elvis – član UO i delegat kluba pri skupštini HSTS-a

Đapić Zoran – član UO

image

Upravni odbor

I u narednom razdoblju klub će nastaviti sa svim započetim aktivnostima i maksimalno ulagati prvenstveno u mlade stolnotenisače pripremajući ih za natjecanja, ali i omogućavati rekreativcima na Labinštini da kvalitetno provode slobodno vrijeme. Financije za ostvarivanje programa pokušat će se dobiti dodatnim angažmanom članova Upravnog odbora u traženju mogućih sponzora.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>