Bistra sportske igre mladih0

imageimageDodjelom odličja najboljim natjecateljima završena je prva od četiri finalne smjene Bistra sportskih igara mladih. Od 28. do 31. srpnja snage je odmjeravalo 480 djece i mladih iz svih djelova Hrvatske, a pobjednici su se tražili u malom nogometu (rođeni 1990. godine i mlađi), odbojci u muškoj ( rođeni 1990. i mlađi) i ženskoj konkurenciji ( rođene 1990. i mlađe i 1993. i mlađe), te stolnom tenisu (sve kategorije).
Elvisa Hodžić jedina se od tri stolnotenisačice Brovinja popela na postolje osvojivši 2. mjesto nakon poraza u finalu od Lucije Mamić iz Sv. Nedelje.
Petra Dobrić osvojila je u svojoj kategoriji 4. mjesto iza Gavranić (Split), Markati (Hodošan) i Turk (Sv. Nedelja), a isti plasman je izborila i Majda Botić izgubivši u borbi za 3. mjesto od Galović (Virovitica) koju je dan ranije pobijedila u grupi.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>